Over

Anna 2019_

Anna heeft haar uitgebreide muzikale opleiding in Polen genoten, daarnaast  zong ze in verschillende koren en dirigeerde zelf ook een koor. Naast haar opleiding begeleidde ze (als pianiste) koren en solisten. Ze werd opgeleid tot euritmie docente  en pianodocente.

In Nederland heeft ze piano klassiek gestudeerd aan Fontys Conservatorium te Tilburg bij Jelena Bazova (2009-2014). De directielessen (slagtechniek en ensemble leiding) heeft ze gevolgd bij Louis Buskens. Ze heeft masterclasses gevolgd bij bekende pianisten als Igor Roma en Eric Heidsieck in Parijs.

Van 2009 tot september 2022  was zij verbonden met Centrum voor de Kunsten Nieuwe Veste te Breda waar zij de pianolessen verzorgde. Als dirigente was zij verbonden met het mannenkoor Concordia uit Roosendaal (2010-2022) en Toonkunstkoor Breda (2014-2019). Als pianiste begeleidt zij solisten, maakt deel uit van kamermuziekensembles en verzorgt muzikale intermezzi. Anna  geeft ook privé pianolessen. Zij is lid van EPTA (European Piano Teachers Association) wat betekent dat de privé leerlingen van haar het staatsexamen mogen doen en diploma’s mogen halen.  Dit werkt vaak heel erg motiverend voor de jonge pianisten. Ze geeft ook graag les aan volwassenen. Tijdens de lessen gebruikt ze elementen van euritmie wat de lessen levendiger en verrassend maakt.

Anna heeft in de jaren 2013-2014 een cursus voor pianodocenten gevolgd aan Het Koninklijke Conservatorium te Den Haag, speciaal gericht op het methodiek van het les geven aan  jonge en zeer jonge kinderen. In de jaren 2014-2015 volgde zij een cursus ” Basistraining Bewust en Inspirerend Innoveren met 21t Century Skills” volgens de  StiMed -methode.

Op dit moment is ze bezig met zich te verdiepen in het lesgeven aan kinderen met gedragsstoornissen  (PDD NOS, ASS, ADHD, hoogsensiviteit, hoogbegaafheid)).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s